Rainbow Telecom,
la teva operadora

Sigueu benvinguts!

Rainbow Telecom és una operadora nascuda amb tota la il·lusió i amb una forta consciència social al darrere. Ens fa sentir que som més que una simple empresa, sinó un projecte compromès, on no només oferim un excel·lent servei, sinó que també donem suport i visibilitat a tot un col·lectiu

Som una empresa progressista i inclusiva que reconeix i valora la diversitat de les persones, mantenint un compromís ferm amb la comunitat LGTBIQ+. En aquest sentit, duem a terme accions de recolzament concretes, col·laborant activament amb associacions i assegurant que les nostres comunicacions serveixin com a eina per a l’educació i el foment del respecte cap als altres.

A Rainbow Telecom ens esforcem per fomentar la diversitat i la inclusió, on les persones de la comunitat LGTBIQ+ se sentin còmodes i segures.

Per a nosaltres és fonamental reconèixer i celebrar la diversitat en totes les seves formes, sense importar-ne l’origen ètnic, gènere, cultura o orientació sexual.

El nostre compromís amb el col·lectiu LGTBIQ+ ens ha portat a iniciar un acord de col·laboració amb el Casal Lambda.

Des del 1976, el Casal Lambda ha estat un lloc de trobada i orientació per a persones LGTBIQ+. Com a entitat sense ànim de lucre, també proporciona un centre d’informació i documentació valuós sobre sexualitat adreçat a professionals i investigadors.

Els serveis del Casal Lambda estan oberts a totes les persones que els sol·licitin. Ofereixen un servei d’informació que proporciona adreces, detalls i inscripcions per a diverses activitats, a més d’informar sobre els horaris i el funcionament dels grups dins del Casal. Si necessiteu atenció especialitzada, us podeu adreçar al nostre servei d’assessorament, que inclou assessorament psicològic, assessoria legal i servei d’acollida.

Serveis del Casal Lambda:

Entitats i adreces d’interès LGTBI

A continuació et facilitem una sèrie d’adreces web que possibiliten l’accés a recursos útils.

Administració Pública:

Centres de documentació:

Vols formar part de la nostra comunitat de Rainbow Telecom?

Si la resposta és que sí, posa’t en contacte amb nosaltres.
Estarem encantats de resoldre tots els teus dubtes!

Els nostres Partners