La Diputació de Barcelona ofereix un servei d’assessorament tècnic en igualtat de gènere, diversitat sexual i violències masclistes, especialment dirigit als ajuntaments de municipis de fins a 10.000 habitants. Aquest recurs està dissenyat per donar suport als municipis que estan iniciant-se en l’aplicació de polítiques d’igualtat i LGTBI, així com en l’abordatge de les violències masclistes.

L’objectiu principal d’aquest servei és proporcionar estratègies, eines i recursos per al disseny, la implementació i l’avaluació d’actuacions municipals que requereixin un enfocament especialitzat en aquestes àrees.

Aquest assessorament està disponible en diverses convocatòries, amb previsió de suport durant les anualitats del 2024 al 2027.

Els destinataris d’aquest servei són els ajuntaments dels municipis amb una població de fins a 10.000 habitants, i per a obtenir-lo, l’ens local ha de proporcionar la informació necessària mitjançant un formulari de dades tècniques associat.

Amb aquest recurs, la Diputació de Barcelona reafirma el seu compromís amb la promoció de la igualtat de gènere, la diversitat sexual i la lluita contra les violències masclistes en els municipis de la seva àrea d’influència. Si el vostre ajuntament està interessat en aquest assessorament, no dubteu a consultar les convocatòries corresponents i presentar la vostra sol·licitud.

Descobreix ara la pàgina web de Rainbow Telecom, el teu centre d’operacions per a telecomunicacions inclusives i compromeses amb el col·lectiu LGTBI+.