REDI

Fomentant la Diversitat i la Inclusió a l’Entorn Laboral

REDI, l’Associació Red Empresarial per la Diversitat i Inclusió LGTBI, representa el primer ecosistema d’empreses i professionals a Espanya que treballen per crear entorns laborals segurs, respectuosos i inclusius per a totes les persones, independentment de la seva identitat de gènere, orientació sexual o característiques sexuals.

Amb més de 250 empreses associades i més de 700.000 professionals entre els seus empleats i col·laboradors, REDI té com a missió promoure l’interès general, contribuint a una societat més respectuosa a través de la no-discriminació, la igualtat d’oportunitats i la tolerància.

Fundada el juny del 2015 i amb forma jurídica com a Associació des de febrer del 2018, REDI és una entitat apolítica i sense ànim de lucre que compta amb el suport d’una àmplia gamma d’empreses, institucions, professionals i consultors experts en diversitat i inclusió LGTBI en l’àmbit laboral.

Entre les empreses que hi formen part trobem noms destacats com Accenture, Axa, Microsoft, Telefónica, BBVA, IBM, i moltes altres que han apostat per crear entorns de treball més inclusius i respectuosos.

REDI ofereix diversos avantatges per a les empreses i professionals que s’uneixen a la seva missió, incloent-hi la possibilitat de sensibilitzar sobre el valor de la diversitat i la inclusió, compartir coneixements i pràctiques rellevants, connectar amb altres agents clau en l’àmbit de la diversitat i la inclusió, i accedir a eines útils per gestionar estratègies de diversitat i inclusió de manera efectiva.

Per a aquelles empreses i professionals interessats en sumar-se a aquest moviment, REDI ofereix una oportunitat única per formar part d’un esforç col·lectiu per aconseguir entorns laborals més respectuosos i inclusius.

Contacta amb ells per formar part de la seva comunitat

Les empreses i professionals poden unir-se avui mateix a REDI i descobrir la diferència que poden fer junts en la promoció de la diversitat i la inclusió a l’entorn laboral.