L’Ajuntament de Barcelona

Impulsa el suport integral al col·lectiu LGTBI+ a través del Centre LGTBI+.

L’Ajuntament de Barcelona ha consolidat el Centre LGTBI com un punt de referència per a la comunitat LGBTI (Lesbianes, Gais, Trans, Bisexuals i Intersexuals) i la ciutadania en general. Aquest centre ofereix una àmplia gamma de serveis d’informació, orientació i atenció directa, tot treballant en coordinació amb entitats i diverses administracions per abordar les necessitats i promoure la diversitat sexual i de gènere.

Un Espai de Trobada i Suport

El Centre LGTBI de Barcelona es consolida com un espai de trobada, reflexió i visibilitat de la diversitat sexual i de gènere. Amb un programa cultural, d’acció comunitària i sensibilització obert a tota la societat, el centre ofereix un entorn acollidor i funcional per a la comunitat LGBTI i els seus aliats.

Gestió Col·laborativa

Gestionat per la Plataforma d’Entitats LGTBI de Catalunya, el Centre LGTBI compta amb una estructura de gestió innovadora que aprofita l’experiència acumulada en l’atenció directa a persones LGBTI. Aquest model facilita la participació del voluntariat i assegura una supervisió democràtica a través del Consell del Centre i altres mecanismes de seguiment.

Reglament Intern i Instal·lacions

Amb un reglament intern que promou l’obertura a diverses iniciatives cíviques i comunitàries, el Centre LGTBI té com a objectiu ser un espai inclusiu i plural. Les seves instal·lacions modernes i funcionals, ubicades al carrer Borrell 22 al barri de Sant Antoni, ofereixen una àmplia gamma d’espais per a reunions, assessoraments personals i grups de treball.

Equip Multidisciplinari

L’equip del Centre LGTBI està compost per professionals de diverses àrees com la psicologia, la salut, el dret i el treball social. A més, les entitats residents aporten el seu coneixement i experiència en serveis especialitzats per a la comunitat LGBTI.

Serveis Oferts

El Centre ofereix diversos serveis d’atenció directa, incloent informació i dinamització, acollida personal i familiar, assessorament psicològic, orientació legal i jurídica, assessorament laboral, informació sociosanitària i atenció especialitzada a persones trans i intersexuals.

Entitats Residents

El Centre LGTBI és la seu de diverses entitats del moviment LGTBI de Barcelona, incloent l’Associació de Famílies LGTBI, l’Associació de Pares i Mares de Gais, Lesbianes, Bisexuals i Transsexuals, Casal Lambda, Gais Positius, l’Observatori contra l’LGTBI-fòbia i Ahora Dónde-Le Refuge.

L’Ajuntament de Barcelona, a través del Centre LGTBI, continua compromès amb la promoció dels drets i la visibilitat del col·lectiu LGBTI, assegurant un espai d’igualtat, respecte i suport per a tothom.

En Rainbow Telecom, mantenim contacte amb les fundacions del col·lectiu LGTBI+ i l’Ajuntament de Barcelona, reforçant el nostre compromís amb la inclusió i el suport a la comunitat.

Descobreix ara la pàgina web de Rainbow Telecom, el teu centre d’operacions per a telecomunicacions inclusives i compromeses amb el col·lectiu LGTBI+.