El Centre LGTBI de Barcelona és un espai inclusiu i de referència per a la comunitat LGTBI i la ciutadania en general. Com a iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona, és gestionat per la Plataforma d’Entitats LGTBI de Catalunya, a través d’un conveni de gestió cívica.

Aquest centre ofereix una àmplia gamma de serveis destinats a proporcionar informació, orientació i atenció a les persones LGTBI, així com suport en temes legals, laborals, psicològics i sociosanitaris. Amb una perspectiva inclusiva i acollidora, el Centre LGTBI també és un espai per al desenvolupament cultural i la promoció dels drets LGTBI a través d’activitats i esdeveniments oberts a la comunitat.

Una part integral del Centre LGTBI és el Centre de Documentació Armand de Fluvià, que ofereix una extensa col·lecció de materials relacionats amb la diversitat sexual, afectiva i de gènere.

A més de proporcionar serveis directes a les persones, el Centre LGTBI acull diverses entitats LGTBI de la ciutat, oferint-los un lloc de treball i col·laboració per a les seves activitats i projectes.

Amb la seva ubicació al barri de Sant Antoni, el Centre LGTBI té com a objectiu connectar-se amb la comunitat local i promoure la participació i la col·laboració amb altres entitats i equipaments de la ciutat.

Si voleu més informació sobre els serveis i activitats del Centre LGTBI de Barcelona, podeu visitar el seu lloc web o contactar-los directament. A més, us convidem a visitar-los personalment i a participar en les seves activitats.

Adreça: Comte Borrell, 22, 08015 Barcelona
Telèfon: 93 880 51 11
Correu electrònic: info@centrelgtbibcn.org

No oblideu consultar els horaris d’atenció per planificar la vostra visita i utilitzar els serveis del Centre LGTBI de Barcelona.

Descobreix més sobre els nostres valors de diversitat i inclusió visitant el nostre web a Rainbow Telecom.