Recorregut guiat: Recorrem la història de les lesbianes a Barcelona

Si t’interessa explorar la rica història de les experiències lèsbiques a Barcelona, no et pots perdre el recorregut guiat “Darrere les persianes” el proper 25 de maig de 2024. Acompanya’ns mentre explorem els llocs emblemàtics i els espais de comunitat que han jugat un paper vital en la vida de les dones lesbianes a la ciutat.

Dirigit per Maio Serrasolsas Moreno, artista transfeminista i activista lèsbica apassionada per la memòria històrica, aquest recorregut ens permetrà recordar i reviure les lluites i reivindicacions que les lesbianes han protagonitzat a Barcelona al llarg del temps. Des de bars i llibreries fins a places i carrers, cada parada ens oferirà una oportunitat única de connectar amb el passat i comprendre millor el present.

Aquesta experiència està basada en la novel·la gràfica “Darrere les persianes”, d’Isabel Franc i Rosa Navarro, que explora la història de les lesbianes a Barcelona. Una ocasió perfecta per apropar-se a aquest relat i comprendre millor la riquesa i la diversitat de les vivències lèsbiques a la nostra ciutat.

L’entrada és gratuïta, però cal reservar prèviament. No deixis passar aquesta oportunitat única de connectar amb la història i la comunitat lèsbica de Barcelona.

Per a més informació i per a fer la reserva, pots visitar el següent enllaç: Enllaç a l’activitat

No deixis que aquesta oportunitat passi de llarg. Vine i descobreix la història que s’amaga darrere les persianes de Barcelona.

Acompanya’ns a fer memòria!

Informació

  • Dies: Dissabte 25 de maig
  • Hores: d’11h a 13h
  • Preus: Entrada gratuïta
  • Observacions: Cal reservar prèviament
  • Organitzat per: Centre LGTBI de Barcelona