El 28 de juny, celebrem el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, una jornada de reivindicació, celebració i reflexió sobre els drets i la diversitat sexual i de gènere. És un moment per recordar que l’amor, l’estima i el respecte no coneixen barreres, i que tots i totes tenim el dret a viure lliurement i sense prejudicis.

Perquè l’amor és massa gran com per enterrar-lo en un armari“, ens unim per reclamar la visibilitat i la igualtat de les persones LGTBI, així com per honorar les lluites i els triomfs de la comunitat al llarg dels anys.

Estima amb respecte“, “Sent amb respecte” són consignes que ens recorden la importància de construir relacions basades en la tolerància, l’acceptació i la igualtat. Així, treballem cap a una societat més inclusiva, on cadascú pugui viure i estimar-se lliurement, sense por ni discriminació.

#Senseetiquetes ens recorda que cap etiqueta hauria de limitar la nostra capacitat d’estimar i ser estimats. Cadascú de nosaltres és únic i mereixedor del respecte i la dignitat, independentment de la nostra orientació sexual o identitat de gènere.

Aquest Dia de l’Orgull LGTBI, celebrem la diversitat, l’amor i la lluita per una societat més justa i igualitària per a tothom. Junts, continuem treballant cap a un món on tothom pugui viure amb autenticitat i plenitud.

Que aquest 28 de juny sigui una oportunitat per celebrar la vida i l’amor en tota la seva diversitat.

 

A Rainbow Telecom, compartim i defensem aquests valors, compromesos amb la construcció d’un món més inclusiu i respectuós.

Junts, continuem fent camí cap a una societat on totes les veus siguin escoltades i tothom pugui connectar-se sense por ni prejudicis.

Descobreix com estem fent la diferència a Rainbow Telecom, on la diversitat és celebrada i acollida.